De Zwitserse supermarktketen Migros verlaagt de prijzen van 100 biologische artikelen

Migros

De Zwitserse supermarktketen Migros heeft onlangs de prijzen van 100 biologische artikelen uit verschillende productgroepen met gemiddeld 10 procent verlaagd. Dit was mogelijk omdat de vraag naar biologische producten is gestegen en Migros dankzij grotere inkoopvolumes kosten kan besparen.

groei bio-assortiment 9 procent

Binnen het vers-assortiment werden diverse groente- en fruitsoorten, kant-en-klaar salades, vleeswaren en zuivelproducten goedkoper. Bovendien daalden de prijzen van noten, gedroogd fruit, jam, ice tea, deegwaren en tomatensauzen blijvend. Als reden voor de prijsdalingen noemt Migros de grote vraag naar biologische producten. Met een groei van procent heeft het bio-assortiment zich het afgelopen jaar tot de grootste omzetdrijver ontwikkeld. Dankzij de grotere inkoophoeveelheden zullen de logistiek en de filialen lagere kosten maken. Deze besparingen wil Migros doorgeven aan haar klanten in de vorm van voordeligere prijzen.

“Passend bij ons doel om biologische producten voor iedereen betaalbaar te maken, geven wij de kostenbesparingen door aan de consument, leden van onze coöperatie”.

bron :MigrosGeef een antwoord

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.