Duurzaamplus.nl en FLOOW2 introduceren nieuw businessmodel

Duurzaamplus.nl en FLOOW2 introduceren nieuw businessmodel

Duurzaamplus.nl en FLOOW2 introduceren nieuw businessmodel met deelmarktplaats voor ondernemers.
Wist je dat het realiseren van extra omzet eigenlijk heel eenvoudig is? Deel je kennis, ervaring of ongebruikte bedrijfsmiddelen dan tijdelijk met collega-ondernemers in één muisklik via deelmarktplaats duurzaamplus.nl. De deelmarktplaats duurzaamplus.nl is een nieuwe manier van zakendoen waar het niet langer gaat over iets te hebben, maar over het gebruik ervan. Alles wat niet gebruikt wordt of stilstaat bij de één kan bij de ander juist gebruikt worden. Want rust roest! Een radicale economische innovatie, die de wereld op zijn kop gaat zetten.

Op deze marktplaats wordt zichtbaar wie er wat, waar, wanneer en voor hoe lang beschikbaar heeft. Vraag en aanbod komen zo bij elkaar. Delen is duurzaam.”, licht Désirée Crommelin, hoofdredacteur van duurzaamplus.nl dit nieuwe en veelbelovende businessmodel voor duurzaam ondernemen toe.

3P‘s

Efficiency in gebruik van materialen en innovatie in design gericht op duurzaam gebruik, is goed voor onze Planet. Maar er gebeurt veel meer. Delen via de deelmarktplaats betekent een beroep doen op de expertise en ervaring van de ander. Delen is goed voor People. En tenslotte realiseer je met delen een kostenreductie en meer omzet, oftewel Profit! Ook FLOOW2 is blij met deze nieuwe samenwerking:

“Dit is de eerste in een reeks van samenwerkingsverbanden die we de komende periode met kennis- en ledenplatforms zullen aangaan”, voorspelt Kim Tjoa, één van de initiatiefnemers van FLOOW2.

Gratis aanmelden

Hoe gaat het is zijn werk? Je meldt je als ondernemer gratis aan op de deelmarktplaats duurzaamplus.nl. Op deze deelmarktplaats kun je kennis, producten, bedrijfsmiddelen en diensten aanbieden, delen, ruilen of verhuren met andere ondernemers.

Aanbieding FLOOW2 aan lezers duurzaamplus.nl

De eerste 3 maanden kun je gratis van de deelmarktplaats gebruik maken en advertenties plaatsen en bekijken. Na afloop van deze proefperiode krijg je als lezer van duurzaamplus.nl ook nog eens korting op het gebruik van de deelmarktplaats duurzaamplus.nl door de volgende kortingscode te gebruiken: DUURZAAMPLUS2014.

Voor meer informatie:
duurzaamplus.nl
Désirée Crommelin
Redactie duurzaamplus.nl
redactie@duurzaamplus.nl
06 -21 52 14 78

floow2.com
Laury Zwart
FLOOW2 Communication
laury.zwart@floow2.com
06 – 12 40 99 26Geef een reactie

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.